Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Konzultáció

Úgy érzed, hogy nehézségeid vannak? Elakadtál és képtelen vagy eligazodni az életedben? Vagy csak egyszerűen jó lenne, ha végre meghallgatna valaki?

Lelki fitnesz?

Lelkünk a testünkhöz hasonlóan igényli a törődést. Lelki szükségleteinket hajlamosak vagyunk  a mindennapi rohanásban figyelmen kívül hagyni. Kezdetben csak enyhe szorongás vagy rossz közérzet jelez, hosszú távon akár testi tünetekké is alakulhatnak a feldolgozatlan feszültségek.

A lelki fitnesz során a feszültség energiáját fordítjuk át egy építő folyamattá, mely ahhoz hasonló ahogyan az edző inspirálja a sportoló embert. A lelkierő is megalkotható, fejleszthető és karbantartható.

Az izom felépítéséhez is szükség van időre és aktivitásra. Bizony izomlázzal és fáradtsággal is jár, de mindezeket felülírja az öröm, ha látjuk a változást és megújulást. 

A lélek edzőjeként egy "mentálos"  melletted van és biztonsággal megtart, hogy a saját utadon haladva formába hozd önmagadat.

Mellékhatásként kreativitás, nyitottság, határozottság, pozitív életszemlélet, stb. előfordulhatnak

Mentálhigiénés tanácsadás

A mentálhigiéné pszichológiai prevenció, azért, hogy a rossz kedvből ne legyen súlyos depresszió, a szorongásokból pánikzavar vagy függőség, a stresszből testi tünetek.

A mentálhigiénés tanácsadás célja, hogy az egyén saját problémájának megoldására képessé váljon, erőforrásait, lehetőségeit jobban ki tudja használni.  A segítő beszélgetés ereje képes beindítani a változást, amely lehet hosszabb-rövidebb folyamat, de mindenképpen egy olyan egyént eredményez, aki a saját életében otthon van, akinek van önbizalma és eszköze ahhoz, hogy formálja sorsát.

 

 

Menüpontok

Árak

Cikkek: 0
 


Utolsó kép


Statisztika

Most: 1
Összes: 14404
30 nap: 481
24 óra: 29